Werken bij de Krab

Vacatures

.

Wij op zoek naar een Full-Time medewerker voor het Cafetaria en het Eetcafe. Werkzaamheden zijn onder andere het verkopen en bereiden van bestellingen in het cafetaria, bedienen, verkopen aan de ijsbar, assisteren in de keuken, kortom alle voorkomende werkzaamheden in het cafetaria. Ben je 16 jaar of ouder en lijkt je dit een leuke baan dan horen we graag van je. Ervaring in de Horeca is een pré.

.

Wij zijn op zoek naar een vlotte medewerker/medewerkster die ons team komt versterken in het Eetcafe. Werkzaamheden bestaan uit barwerk en het serveren aan tafels en het terras. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor het Eetcafe in de avonduren in het weekend, al dan niet wekelijks of met een interval, dit is bespreekbaar. Dit betreft uren op vrijdag vanaf 19:30 tot 23:00, op zaterdag van 17:00 tot 23:30 en in overleg op feestdagen. Lijkt je dit een leuke (bij)baan voor in het weekend, dan horen we graag van je.

.

Wij op zoek naar een allround cafetaria hulp voor woensdag van 11.00-17.00, donderdag 11.00-19.30 en zaterdag.17.00-20.00 uur. Ook als je alleen op zoek bent naar een weekendbaantje, horen we graag van je. Werkzaamheden zijn onder andere bedienen, verkopen aan de ijsbar, assisteren in de keuken, kortom alle voorkomende werkzaamheden in het cafetaria. Ben je 16 jaar of ouder en lijkt je dit een leuke (bij)baan dan horen we graag van je.

image

Om te solliciteren neem contact met ons op via 0113-502789 of via het contactformulier op deze site