Joyce over het werken bij de Krab

Of het nu een frietje is, een lekker belegd broodje, een bakje koffie of een ijsje. Bij Eetcafe en Cafetaria de Krab hebben ze het allemaal. En nog veel meer…. om hiervan te kunnen genieten moet het ook bereid worden. En dat is superleuk om te doen!

Al heel wat jaren werk ik in dit leuke bedrijf. En door de diversiteit van werkzaamheden verveelt het nooit. De dag begint met alles vullen en voorbereiden. Tussen de middag sta ik dan klaar met mijn collega’s om de gasten te helpen. Van bestelling opnemen, aan de kassa of aan de tafel, tot het serveren of meegeven van de bestelling. En ze natuurlijk een smakelijk eten te wensen.

Op de rustigere momenten wordt er van alles voorbereid, opgeruimd en weer aangevuld voor de avond drukte.

De laatste jaren is het steeds drukker geworden. Dat geeft voldoening vind ik. Het is een teken dat het goed is wat je klaarmaakt. De producten die verkocht worden zijn het belangrijkste maar ook de sfeer en uitstraling van het bedrijf doet wat… daarom proberen we ook altijd alles schoon en opgeruimd te hebben.

Het is ook leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten. Vaste klanten in het cafetaria of aan de bar. In de zomer veel fietsers of strandgangers op het terras. Door de mensen dan een hapje of drankje  te kunnen bieden waar ze zin in hebben, worden zij daar blij van, maar ik zeker ook 😉

Kom je werken bij de krab?

Zet dan deze stap

Dan zal ik je binnenkort wel zien

En werken we wel samen misschien???

Is door het verhaal van Joyce je interesse gewekt om te komen werken bij de Krab? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We hebben momenteel meerdere tijdvakken en functies waar we enthousiaste nieuwe medewerkers voor willen verwelkomen. Voor meer info zie werken bij de Krab.