Maatregelen en info mbt corona

Bijgewerkt: 27-11:

Lieve Mensen,

Als het regent dan giet het zo blijkt. In een toch al zware periode hebben we nu met pijn in het hart het moeilijke besluit genomen om het komende weekend (vrijdag en zaterdag) preventief te sluiten in verband met een corona-besmetting bij één van onze gewaardeerde werknemers.

We willen graag benadrukken dat dit een besluit is wat we zelf genomen hebben omdat we de gezondheid van u als gewaarde gasten en onze werknemers belangrijker vinden dan financiële belangen: veiligheid voor alles!

We hebben de situatie besproken met de GGD en zij schatten in dat de risico’s van verdere besmettingen niet groot zijn omdat er een aantal dagen verstreken waren tussen de laatste keer dat onze besmette collega gewerkt had en het begin van de klachten. In principe was het volgens de GGD verantwoord en toegestaan om open te blijven. Desondanks hebben we besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en het komende weekend te sluiten.

Het spijt ons heel erg dat we u dit weekend niet van dienst kunnen zijn, wij hopen op jullie begrip voor de situatie.

Blijf gezond en hopelijk snel weer tot ziens,

Team de Krab

 


Beste gasten,

Per 15-10 gelden er helaas weer nieuwe landelijke maatregelen en beperkingen voor de Horeca. Eerst het goede nieuws; ons Cafetaria blijft open voor afhalen en bezorgen! Helaas moet onze Brasserie net als alle eetgelegenheden en café’s voorlopig de deuren sluiten. Wel zijn al onze Brasserie gerechten zoals schotels en hoofdgerechten via ons cafetaria te bestellen. Datzelfde geldt ook voor ijs, milkshakes, drinken, speciaal bieren, een goede wijn, etc. In principe is alles wat we normaal verkopen ook te bestellen voor afhalen en bezorgen. Zo kunt u ondanks alle beperkingen toch uw geniet-momentjes hebben; maak er thuis wat leuks van!

Nieuwe maatregelen op hoofdlijnen:

 • Geopend voor afhalen en bezorgen
 • Afhaalbestellingen bij voorkeur vooraf bestellen via telefoon of website: bestel.dekrab.nl
 • Max 4 gasten in de afhaalruimte
 • Bij voorkeur betalen per PIN of iDeal

De maatregelen van de overheid veranderen regelmatig en omdat uw en onze gezondheid op de eerste plaats komt doen het maximale om daaraan te voldoen. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Er zijn dus een aantal regels en voorwaarden waar wij en ook u als gast aan moeten voldoen. Dit allemaal uiteraard om te zorgen dat voor iedereen veilig en verantwoord blijft. Op deze pagina leggen wij uit wat u van ons mag verwachten en wij van u…

Openingstijden en bezorginfo:

Openingstijden en bereidingscapaciteit worden per week of soms zelfs per dag bepaald wanneer omstandigheden en actuele ontwikkelingen dat vragen. Wij vragen daarvoor uw begrip en adviseren u om altijd eerst de website of facebook te raadplegen voordat u een bestelling plaatst.

 • Di – Vr: 11:30 – 19:30 
  • Tot ca 20:00 open voor een ijsje.
 • Zat 11:30 – 20:00
  • Tot ca 20:30 open voor een ijsje.
 • Bezorgen:
  • Di – Zat van 17:15 tot 19:30

Voor het afhalen in ons Cafetaria vragen wij u om zich te houden aan de volgende maatregelen en voorschriften:

  • Afhaalbestellingen bij voorkeur vooraf bestellen via telefoon of website: bestel.dekrab.nl
  • Het is momenteel helaas niet toegestaan om uw bestelling bij ons op te eten. Reserveren is dan ook niet mogelijk.
  • Bij voorkeur betalen per PIN of via iDeal op onze bestelsite.
  • Houdt 1,5 meter afstand, zorg dat u niet te dicht op elkaar staat in de afhaalruimte.
  • Maximaal 4 personen tegelijk in de afhaalruimte, kom aub alleen als u uw bestelling komt afhalen.
  • Voor ijsjes kunt u gewoon langskomen en is vooraf bestellen niet nodig.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om via onze online-bestelsite uw bestelling rustig thuis in te voeren en online te betalen. U kunt er vervolgens voor kiezen om deze af te halen of om deze te laten bezorgen in Krabbendijke.

Aanvullende maatregelen en voorschriften voor de zitplaatsen-binnen en op het terras:

 

 • Het is momenteel helaas niet toegestaan om uw bestelling bij ons op te eten. Zitplaatsen en het terras zijn daarom helaas niet beschikbaar Reserveren is uiteraard ook niet mogelijk.

 

Wij houden u op de hoogte via deze website en facebook.

*Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot  de Krab worden ontzegd. Schade die Cafetaria & Eetcafe de Krab VOF leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Verder: